Dosya Başlığı Yüklenen Tarih Dosya uzantısı
REZERVASYON TALEP FORMU 05.12.2018 .doc
  Lütfen talep ettiğiniz oda türü ve sayısını aşağıdaki tabloda belirtiniz.
Oda Türü Fiyatlar (Üniversite Personeli, Emeklisi ve Öğrencisi) Fiyatlar (Diğer Kamu Personeli ve Öğrenciler) İstenilen Oda Sayısı
Çift Kişilik Oda İki Kişi (Kahvaltı Dahil) 60 TL 70 TL
Çift Kişilik Oda Tek Kişi (Kahvaltı Dahil) 110 TL 120 TL
Dört Kişilik Oda Tek Kişi (Kahvaltı Dahil) 50 TL 50 TL
İki Yataklı Oda İki Kişi (Kahvaltı Dahil) 110 TL 120 TL
İki Yataklı Oda Tek Kişi (Kahvaltı Dahil) 60 TL 70 TL
Suit Oda Çift Kişi (Kahvaltı Dahil) 110 TL 120 TL
Suit Oda Tek Kişi (Kahvaltı Dahil) 80 TL 90 TL
Kahvaltı 10 TL 12 TL
 Notlar:

*Iğdır Üniversitesi personeli, emeklisi ve öğrencisi için birlikte veya tek başına konaklama durumlarında, eşi, çocukları, kardeşi, anne ve babası için bu fiyatlar uygulanır. Diğer üniversitelerin personeli, emeklisi ve öğrencisi için ise sadece birlikte konaklamaları kaydıyla eşine, çocuklarına, kardeşine, anne ve babasına bu fiyatlar uygulanır.

*Oda ücretine kahvaltı ve KDV dahildir.

*Ebeveynler (anne ve baba) ile paylaşılan odalarda ilave yataksız 0-3 yaş arası ücretsizdir.

Not: Konaklama bedeli konaklayan kişi/ler dışında kişi ya da kurumca ödenecekse örnek dilekçeyi indirip ilgili yerleri doldurduktan sonra imzalanmış halini aşağıdan yüklemeniz gerekmektedir. Örnek Dilekçe
 Rezervasyon Koşulları:

1- Check-in (otele giriş) işlemleri giriş tarihinde saat 14:00’da yapılacaktır.

2- Check-out (otelden ayrılış) işlemleri çıkış tarihinde saat 12:00’a kadar yapılmalı ve oda(lar) boşaltılmalıdır.

3- Check -in (otele giriş) tarihinde akşam saat 16:00’ya kadar gerçekleşmeyen rezervasyonlar iptal edilir.

4- Konaklama tarihinden iki gün öncesinde yapılan iptallerden veya yapılıp da gerçekleşmeyen rezervasyonlardan (noshow) bir günlük konaklama bedeli rezervasyonu yaptırandan tahsil edilir.